За повече информация може се свържете с нашата линия за обслужване на клиенти на номер 0894 381 668 или да посетите страницата с условията и начините за връщане или замяна на получен продукт на www.blancheporte.bg.

Как да пазарувам


Как да поръчам

 1. Изберете продукти - Изберете продуктите, които Ви харесват и ги добавете към виртуалната кошница. Поръчката ще бъде доставена до адреса, който посочите.
 2. Поръчайте сега - Много е лесно да изберете продукти на разумни цени! За да сте информирани за нови колекции и промоционални оферти, абонирайте се за е-бюлетина .
 3. Начини на плащане
  -С превод към банковата ни сметка BG28 TTBB 9400 1524 3132 69 BIC код TTBB9400, открита към СГ Експресбанк АД..
  -С наложен платеж, в брой на куриера, в момента на доставката.
  - Ако Вие сте нов клиент и стойността на първата Ви поръчка надвишава 500 лв, Вие ще бъдете помолен да заплатите 50% от сумата авансово по предпочитан от Вас начин за авансово плащане.
 4. Начин за доставка на поръчките - Срокът за доставка е приблизително 3 седмици. Доставките се извършват с куриер, до посочен от Вас адрес. Таксата за доставка е 8 лева за всички населени места
 5. Връщане на поръчан продукт Вие можете да върнете поръчан продукт в рамките на 10 дни след получаването му. Върнати продукти, които са непълни, повредени, износени или мръсни, няма да бъдат приемани. Таксата за доставка на върнати продукти до нас се поема от подателя на пратката.

Меню на потребителя

Вход за клиенти

Кошница

Вашата кошница е празна

Как да добавя продукти в кошницата си? Как да добавя продукти в кошницата си?